Apás szülésre készül Gigi

Öt-hat éve ismerem Gigit. Először újságíróként kerültem kapcsolatba vele, majd idővel sokat beszélgettünk és tavalyi, májusi esküvőjén már nemcsak újságíróként voltam a meghívottak között.  Rengeteg művészt, ismert embert, celebet (szándékosan használom ezeket a megnevezéseket, ki ide, ki oda tartozik) ismerek, és ő azon kivételek közé tartozik, akik kellemes csalódást tudtak okozni. Hozzáteszem, csak a saját nevemben tudok nyilatkozni.

Fiatalon ugyan belevágott egy valóság show-ba (2010), mely országszerte ismertté tette és melynek emléke a mai napig rányomja a bélyegét az életére, pedig nem abból akar élni, hogy egykor ő volt VV Gigi, nem jár haknikra, show műsorokba, hanem próbál teljesen átlagos, hétköznapi életet élni. Nem VV Gigiként, hanem Szadai Rácz Ildikóként, nem valóságshow hősként, hanem jógaoktatóként, virágboltosként, ja és feleségként, hamarosan pedig anyukaként.

Gigi 6,5 hónapos kismama

Gigi így vélekedik Való Világos múltjáról:

„ Egyrészről nagyon hálás vagyok a műsornak, mert általa olyan önismereti tréningen vehettem részt, ahol elképesztő mélységeket és magasságokat élhettem meg. A depresszióból is feltudtam állni, apránként építettem újra magam és a műsornak köszönhetem, hogy ma az vagyok, aki. Még most is sokan megismernek, időnként kapok hideget-meleget, viszont már jól kezelem a negatív megnyilvánulásokat. Persze, nagyon jó lenne, ha a nevem mellől kikopna a VV jelző –bár szerintem sosem fog – de nem tagadom le a múltat, a műsor, minden hasznos és romboló hatásával együtt az életem része.”

Gigi élete egyik legszebb időszakát éli, hisz hamarosan édesanya lesz. Ha minden az előrejelzések szerint alakul, május 12-én világra hozza a kislányát. Ezúttal a babavárás élményeiről beszélgettünk.

(Az interjúból idézni kizárólag forrásmegjelöléssel engedélyezett! )

„ Ez egy csoda” – jelenti ki, mielőtt még bármit is kérdezhettem volna.

Hogy érzed magad kismamaként?

Ez a második trimeszter egy felüdülés, megszépül a bőr, sok hajad van, nő a körmöd, jól érzed magad a bőrödben, majd kicsattansz az erőtől! Szuper érzés! Ugyanakkor alig alszom, amit nem is értek. Más kismamák sokat alszanak, én alig. Korán felébredek, és nem tudok visszaaludni, főleg, miután a kisasszony is felébred.

Ezek szerint az első trimesztert annyira nem szeretted.

Az első pár hét jó volt, a hetedik héttől kezdve öklendezős, rosszul levős, hányinger kerülgetős heteim voltak. Ezeket leszámítva azonban nem volt gond. Azzal viszont nagyon furcsa volt szembesülni, hogy a testem kezdett megváltozni. Egyben élvezetes és egyben sokkoló is, hogy növekszik a hasam. Minden reggel szembesülök vele, azta, milyen hasam van! Én nagyon élvezem. Egyébként mindig este a legnagyobb a hasam és napról napra növekszik.

Eddig a felszedett kilók számára sem panaszkodhatsz.

Vasárnaponként szoktam mérlegelni, eddig 5-6 plusz kilónál tartok, a java még ezután fog jönni. A terhesség előtt rendszeresen sportoltam és most is mozgok. Nagyevős sem lettem, annyi eszem, amennyi jólesik.  Törekszem arra, hogy minden értékes tápanyagot bevigyek a szervezetembe.

A férjed, Gyula kényeztet?

Igeeen!!! Nagyon cuki! Nem engedi, hogy nehezet emeljek, óv és állandóan beszélget a babával. Már most megvitatja vele az élet nagy dolgait.

Gyula nagyon várja már, hogy a kislánya megszülessen

Mennyire terrorizálod őt a hangulatváltozásaiddal?

Valamelyik nap épp az egyik barátjával beszélgetett, aki szintén valami hasonlót kérdezett, mire Gyula azt felelte neki, eddig nincs baja velem. Én is vártam a nagy érzelmi hullámvölgyeket, eddig nem jöttek. Bár tény, hamarabb elszakad nálam a cérna, könnyen elsírom magam, de nem bántom őt. Ha időnként mégis, akkor nagyon jól tűri. Magához húz, mosolyog, és azt mondja nekem: Jól van kismama, gyere ide!

 

Jógaoktatóként dolgozol. Csökkentetted a munkatempódat?

Ugyanazt az óramennyiséget csinálom, mint a várandóság elején, viszont a gyakorlatok jó részét már nem végzem, csak beszélek és korrigálom a tanítványaim mozdulatait. Én csak annyit csinálok, amennyi jólesik. Átlagosan heti tíz-tizennégy órám van, jól esik dolgozni. Elméletileg március végéig tervezem, hogy dolgozni fogok, de majd a baba eldönti. Lehet, már előbb abbahagyom és az is, hogy óráról megyek szülni.

Addig dolgozik, ameddig nem érzi megterhelőnek a munkát

Apropó szülés. Gondolatban végigpörgetted már a nagy napot?

Tervezgetjük Gyulával. Természetes úton szeretném világra hozni a babát. A terv az, hogy Gyula is bent lesz a szülőszobán, aztán majd meglátjuk, hogyan bírja. Már voltunk a kiválasztott kórházban, megnéztük a szülőszobát, megismerkedtünk a szülésznővel. A magánkórház lehetőségét eleve elvetettük, úgy érzem, az állami kórházakban nagyobb biztonságban fogom érezni magam. A többit majd meglátjuk…

Gigi és Gyula tavaly májusban házasodtak össze. Első házassági évfordulójukon már szülők lesznek. Fotó: Bencze Zoltán

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek lájkold az Olvasónaplónk facebook oldalát, illetve ezt a bejegyzést. Köszönöm!

Klikk ide: https://www.facebook.com/olvasonaplonk/

Apás szülésre készül Gigi

Apás szülésre készül Gigi

Szólj hozzá!